Vi är familjen Hermansson


Vi som bor här är Fredrik, Jessica, David och Frida plus våra fyrbenta vänner; Katterna:  Stina, Zimåne och Penny . Plus vår ”isbjörn”; Sam som är en 6-årig Samojed.

 

Vi flyttade hit december 2003, då hade Fredrik varit på fastlandet sedan 1995. Gården har brukats av Fredriks morfar Emanuel Sandborg och sedan av Fredriks föräldrar Gunnar och Margareta Hermansson.


Och nu är det alltså vår tur att vara lantbrukare.

Innan bodde vi i Gröndal, Stockholm och jobbade på DeLaval International som Assortment Manager (Fredrik) och Solution and Support Manager (Jessica). Båda med internationella tjänster och en massa resande jorden runt.


Numera jobbar Fredrik 100 % på gården och jag, Jessica jobbar delvis på gården men också med träningsföretaget Botvalde Bootcamp.


David är född 2001 och valde att gå hockeygymnasium i Västervik och blev kvar där när han  tog studenten 2020. Nu jobbar han som elektiker på Anderssons el.


Frida är i gymnaieåldern och pluggar Samhällsprogrammet med beteende inrikting. Hon har fram till gymnaiet varit en lovande konståkare och tränare i IK Graip.


Samojeden Sam är allas favorit, snällare hund får man leta efter...

Kan vi hjälpa dig med något?

Please feel free to contact me via email with any questions you may have.

 
 
 
 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM